Tjenester

Vi skreddersyr våre tjenester etter dine behov og ønsker at du skal få mest mulig ut av samarbeide med oss

Hva vi kan tilby deg

Du kan gjøre deler av jobben selv, eller så kan vi utføre regnskapet fra A til Å dersom det er ønskelig.
Regnskapsføring

Trenger du hjelp med regnskapsføringen? Dette kan vi bistå med. Du kan gjøre deler av jobben selv, eller så kan vi utføre alt fra A til Å.

Utarbeide momsoppgave

Alle virksomheter som er registrert i merverdiavgifts registeret er pliktet til å betale merverdiavgift. Da må det bli sendt inn en mva-oppgave til staten.

Innbetalinger / OCR

Trenger du hjelp med innbetalingene til bedriften? Vi hjelper deg og din bedrift med dette, slik at du får en god oversikt over dette.

Fakturering

Trenger du hjelp med faktureringen? Det stilles visse krav til hvordan fakturaer skal opprettes og hva som skal stå på dem. Kontakt oss i dag.

Budsjettering

Skal du sette opp et budsjett for bedriften din? Her er det viktig å få med alle inntekter og utgifter, og vi har god erfaring med oppsett av budsjetter.

Utbetalinger / remittering

Remittering er med på å gi en enklere oversikt over den økonomiske situasjonen til bedriften. La våre regnskapsførere ta hånd om dette for deg.

Lønnkjøring

Lønn er viktig at blir gjort i tide og at alt av opplysninger er riktige. Vi har god erfaring med lønnskjøring og vi utfører gjerne dette for deg og din bedrift.

Årsregnskap

Trenger du hjelp med årsregnskapet? Denne viser økonomisk utvikling og finansiell stilling innad i en bedrift. La oss hjelpe deg og din bedrift med dette.

Generalforsamling

Før en generalforsamling eller et styremøte passer vi på at årsregnskapet er på plass. Vi er best på regnskap, så ta kontakt med oss i dag.

Registering av firmaer

Ønsker du å starte eget firma? Vi kan hjelpe deg med registreringen, og har god erfaring med dette. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale.

Sammenstillingsoppgave lønn og skatt (lønns- og trekkoppgave)

Trenger du hjelp med sammenstillingsoppgave lønn og skatt? Våre regnskapsførere kan hjelpe deg med dette.

Ligningspapir / selvangivelse

Vi i Regnskapsservice Stokke AS er alltid oppdaterte på skattereglene, og passer derfor på at alt blir utført i henhold til disse. Kontakt oss i dag.

Rådgivning

Vi tilbyr rådgivning til deg som trenger bistand innen regnskap og økonomi. Vi vil hjelpe deg og din bedrift på rett vei. Ta kontakt med oss i dag.

Utleie til større firmaer

Dersom du og din bedrift trenger en regnskapsansvarlig, kan våre regnskapsførere leies inn, og bistå med regnskapet.

Innsending til Brønnøysundregistrene og Altinn

Våre regnskapsførere passer på å sende inn alle dokumenter til riktig tid og med riktige opplysninger. Dette er vi eksperter på! Ta kontakt med oss i dag.

Andre konsulenttjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til deg og din bedrift. Uansett hva du trenger hjelp med, kan vi bistå deg med det du trenger. Kontakt oss i dag!

Har du behov for en dyktig regnskapsfører?

Vi har mange års erfaring i bransjen og jobber med små og mellomstore bedrifter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle